Известие

Collapse
No announcement yet.

Читав тенекеджия и автобояджия в Пловдив.

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Читав тенекеджия и автобояджия в Пловдив.

Колеги от Пловдив, ако някой знае тенекеджия в града, който има апаратура за изправяне на много леки вдлъбнатини по ламарините с вакуум и добър автобояджия също, /ама да не дере кожи/, моля да сподели, че реших да се разхубавявам нещо...
    Ще ви бъда благодарен, колеги!!!
    ALFA ROMEO 146 1.6 TS 16V 1998
    ПЛОВДИВ

за бояджия мога да ти кажа човек за тенекеджия не знам
    АлфаРомео 146 1.4 16V 103hp skype name billyboy2203/ ICQ: bili`- 166537162

Comment

Здрасти колега знам много добър тенекеджия ама се намира в Храбриново и там е и бояджията .За него гарантирам ако искаш като съм в Пловдив щте те заведа при него да видиш кви коли и как ги е направил ако ти хареса ще е прави.Но незнам дали има вакум като я изправя ламарината кит нетребва само шприцоваш и пръскаш.
      Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Първоначално публикувано от BillyBoy` Покажи съобщение
        за бояджия мога да ти кажа човек за тенекеджия не знам
        Благодаря. Имаш ЛС.
        ПЛОВДИВ

Comment

Първоначално публикувано от Vankata85 Покажи съобщение
          Здрасти колега знам много добър тенекеджия ама се намира в Храбриново и там е и бояджията .За него гарантирам ако искаш като съм в Пловдив щте те заведа при него да видиш кви коли и как ги е направил ако ти хареса ще е прави.Но незнам дали има вакум като я изправя ламарината кит нетребва само шприцоваш и пръскаш.
          Благодаря Ванка! Имаш ЛС.
          ПЛОВДИВ

Comment

колега аз знам много добър човек но наистина идва малко скъпо(150лв. на детайл ако не се лъжа) иначе работи мн. добре на мен ми оправяха капака и изобщо не личи че е барано -Стойко Дудов те.:0897209258/032 678203 намира се на карловско шосе
            ALFA 146 1.4 ts. 2000г. черна перла

Comment

Имаш ЛС колега.
              Alfa Romeo 146 2.0 Ti

Comment

Първоначално публикувано от poison1912 Покажи съобщение
                колега аз знам много добър човек но наистина идва малко скъпо(150лв. на детайл ако не се лъжа) иначе работи мн. добре на мен ми оправяха капака и изобщо не личи че е барано -Стойко Дудов те.:0897209258/032 678203 намира се на карловско шосе
                Благодаря, колега! Утре ще го преслушам този Стойко. Дали има камера той? Няма значение, утре ще го разпитам и него.
                Още веднъж благодаря!
                ПЛОВДИВ

Comment

Working...
                X